Kokous- ja kongressipalvelut

Tarjoamme käyttöösi ammattitaitomme ja yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksemme kokousten ja kongressien järjestämisestä kansainväliselle asiakaskunnalle.

Räätälöimme kanssasi juuri sinun tilaisuuteesi sopivan palvelukokonaisuuden. Sovimme kanssasi työnjaosta toiveidesi mukaisesti tai hoidamme puolestasi kaikki järjestelyt alusta loppuun varmistaen, että tilaisuutesi sujuu suunnitellusti ja vieraasi viihtyvät.

Oheisohjelmat ja retket

Maamme neljä vuodenaikaa ja laaja yhteistyökumppaniverkostomme mahdollistavat monipuolisen kirjon erilaisia oheisohjelmakokonaisuuksia tuomaan vaihtelua kokous- tai kongressiohjelmaan.

Ohjelmapalvelutarjonnastamme löytyy erinomaisia vaihtoehtoja niin suurille kuin pienemmillekin ryhmille, halusipa seurue sitten seikkailla, rentoutua tai vaikka osallistua suklaakouluun. Otamme ohjelman suunnittelussa aina huomioon sekä tilaisuuden kohderyhmän että pitkän kokemuksemme onnistuneiden oheisohjelmien järjestelyistä. Näin löydämme parhaan ohjelmavaihtoehdon kuhunkin tilaisuuteen.

Yritystapahtumat, messut ja tuotelanseeraukset

Onnistunut yritystapahtuma on monen tarkkaan mietityn yksityiskohdan summa. Me huolehdimme niistä kaikista, aikataulua ja budjettia kunnioittaen.

Tuotamme ammattitaidolla tuotelanseeuraukset ja muut vaativat tapahtumakokonaisuudet. Esimerkiksi kevättalvella 2013 järjestimme tunnetun automerkin uuden automallin lanseerauksen. Lanseeraus järjestettiin teollisuushallissa, johon rakensimme kaiken tekniikan, kalusteet ja tarjoilukokonaisuuden ottaen huomioon asiakkaan toiveet ja brändin asettamat vaatimukset.

logo

Offices:
Henry Fordinkatu 5 H, 00150 Helsinki
Next Travel Lapland
Koskikatu 6, 96200 Rovaniemi
+358 9 4342 590 • info@nexttravel.fi